Derek Earl John
Profile

Derek Earl John

Author:Derek Earl John
Welcome to FC2!


Latest journals


Latest comments


Latest trackbacks


Monthly archive


Category


Search form


Display RSS link.


Link

add link


Friend request form

Want to be friends with this user.


Skrive en bog én sætning på en gang
Lisa Shearin

Nogle mennesker er skræmt væk fra at skrive en bog fordi de tror vi forfattere have hele bogen i vores hoveder, når vi starter. Heck, har de fleste af os ikke hele bogen i vores hoveder når vi er færdige. De tror at det er alle der, vi skriver det, og vi er færdig. Ikke ønsker jeg.

Nogle af os (som mig) foretrækker at arbejde med en disposition. Jeg har opdaget, at jeg gerne arbejde med en meget detaljeret skitse. Selvfølgelig, jeg kan ændre det (og jeg altid gør), men jeg ved, det er der ligesom en sutteklud. Andre modige sjæle kommer med en idé og bare strejke ud på egen hånd, ingen skitse, ingenting-de føler, at skrive noget ned ville besudle den kreative proces. De fleste forfattere er et sted i mellem. Men vi alle har én ting til fælles: vi er alle nødt til at skrive vores bøger én sætning, en scene, ét kapitel ad gangen.

Jeg skal absolut arbejde på denne måde. Jeg har naturligvis min disposition, men når jeg rent faktisk laver Skriften jeg skal tvinge mig selv ikke at tænke meget over det et øjeblik i denne scene, som jeg skriver. Når lutter omfanget af hvad jeg har at udføre skubber sin vej ind i mine tanker, min fattige lidt hjerne bare kortslutninger — faktisk det vanskabninger ud. Hvis jeg fortsætter langs denne, en af to ting vil ske: Jeg vil gerne have et panikanfald eller mit hoved vil eksplodere fra den store mængde af ordene.

Spørgsmål begynder at køre i svimlende cirkler i mit hoved. Hvordan har jeg tænkt mig at komme herfra til der? Oh glemte crap, jeg at medtage denne karakter. Behøver jeg virkelig at karakter? Skal jeg redde ham og hans udgaaende for den næste bog? Hvordan denne udgaaende nogensinde kommer til at passe ind i? Kort sagt, jeg forsøger at gøre, hvad jeg tror enhver forfatter kan gøre — har hele ting i mit hoved på én gang. Det er lidt ligesom at kigge på deep space billeder fra Hubble-rumteleskopet. Jeg ved ikke om dig, men min kæbe dråber åben på hvor langt universet er. Det samme gælder (i meget mindre skala) af mine bøger univers. Det er bare alt for stor til at forstå alle på én gang.

Hvis du forsøger at forstå din hele bogen, mens du skriver, mister du umiddelbarheden i de sætninger, du skriver, intimitet mellem tegnene i scenen. Du mister det følelsesmæssige menneske (eller alf eller trold) touch. Realness af to mennesker, der bekymrer sig om hinanden, eller hader hinanden, eller man er ved at forråde den anden — deres intimitet/forbindelse/fjendskab er tabt, medmindre du fordybe dig i deres øjeblik, komme ind i deres sind, og forstå, hvad de føler. Først derefter kan du præcist formidle dine karakterer følelser og gøre ordene kommer til livet på siden — én sætning, en scene, ét kapitel ad gangen.

Kidle
Lisa Shearin Group Series: Endelig — Min store meddelelse
Jeg har endelig fået grønt lys til at annoncere et projekt, som jeg er så utrolig og utrolig spændt på om

Min forlægger (Ace bøger/Penguin) har allernådigst inviterede mig til at være en af fire forfattere til deres næste urban fantasy antologi — NATTEVAGTEN. Der spændende nok i sig selv, men hvad er virkelig spændende for mig er de andre tre forfattere: Ilona Andrews, Nalini Singh og Meljean Brook — alle New York Times bestselling forfattere. (Og Ilona & Gordons sidste Kate Daniels Bog debuterede som #1 på NYT).

Så det vil være en novella antologi med disse tre fantastiske forfattere — plus mig. Jeg føler virkelig beæret over.

Min novelle er LUCKY CHARMS (allerede skrevet og vendte til min redaktør). Det fortæller om Mac Fraser første dag (faktisk nat) arbejde på SPI. Det vil blive offentliggjort i December i år. Og på januar 6, THE DRAGON SAMMENSVÆRGELSE lancerer. Dette vil være en utrolig eksponering mulighed for mig. Min novelle vil ikke kun blive set (og forhåbentlig læse) af jer fyrene, men også fans af Ilona, Meljean og Pia. Dette er den pause jeg har ventet år til, fordi hvis NATTEVAGTEN gør NYT bestsellerliste, jeg laver NYT bestsellerliste. Ja, næste jul kunne være meget glædelig. :) Og hvis det gør listen, bare den bredere eksponering for mit arbejde vil være uvurderlige.

For din nydelse er her plot synopsis:

Lucky Charms
At tage på de overnaturlige onde af myter og sagn, og at holde verden sikker for mennesker og supernaturals både er hvad agenter på overnaturlige beskyttelse & undersøgelser gør for et levende. Og SPI'S New York kontor ser mere end sin andel af monster-induceret mayhem.

Eller så jeg har fået at vide.

Jeg er Makenna Fraser. Som den nye seer nemlig SPI'S New York kontor er mit job at se igennem enhver slør, ward, skjold, eller stave nogen overnaturlige baddie kan komme med som forklædning, punkt dem ud, så vores agenter kan tage dem.

Vi er ikke normalt i forretningsområdet bodyguard, men som en tjeneste til det lokale Seelie retten i aften et team af SPI agenter eskorteret en snart-til-være-gift leprechaun prins og hans bachelor part kammerater til en aften i byen. Disse tre ønsker, de ville være tvunget til at yde, hvis de blev fanget? De hold ubegrænset magt, hvis de kommer fra et medlem af den kongelige familie. Ønsker skabninger Domstolens Unseelie vil stoppe ved intet at få. Dermed SPI bodyguard detaljer.

Prinsen ville ikke livvagter.

Et menneskes blik kan holde en leprechaun fange. Instant mennesket ser væk, leprechaun kan forsvinde. Så hvor var det første sted prinsen og hans omrejsende polterabend ønskede at gå? En stripklub. Spis agenter er højt uddannet og disciplineret; men tage fem mandlige agenter i en stripklub og fortælle dem, at de ikke kan se?

Prinsen og hans drenge havde fløjet coop før den første g-string faldt.

Leprechauns er mestre i forklædning og kan gøre selv ligne nogen. Vi havde fem magisk skjult leprechauns kører amok og ubevogtet gennem New Yorks adult entertainment virksomheder, og jeres virkelig var den eneste SPI agent, der ville være i stand til at se igennem deres glamours.

Nu er jeg i et kapløb med agenter Domstolens Unseelie, rammer New York højere klasse strip samlinger med en partner, der mener at være tildelt mig som glorificeret børnepasning, søger efter en flok liderlige leprechauns søger for at få heldige.

Det er et helvede af en nat for min første dag på jobbet.

LISA SHEARIN BLOG
LISA SHEARIN skriftligt råd