Derek Earl John
Profile

Derek Earl John

Author:Derek Earl John
Welcome to FC2!


Latest journals


Latest comments


Latest trackbacks


Monthly archive


Category


Search form


Display RSS link.


Link

add link


Friend request form

Want to be friends with this user.


BANK: AANSCHERPING VAN HYPOTHEEK VERERGEREN DE EERSTE FASE VAN DE LAST
http://social.tylergroupservices.net/blog/bank-aanscherping-van-hypotheek-verergeren-de-eerste-fase-van-de-last/

Nieuwe manieren worden ingesteld om controle te nemen de onroerend goedmarkt; het plafond van de hypotheek is onderverdeeld in vier niveaus, niet-inheemse bewoners voor ten minste % met onmiddellijke ingang. Ten bedrage van 6 miljoen in een laag geprijsde Flat is de heetste speculatie, maar geen maatregelen inkten. Hoewel de juridische en non-locals % extra zegelrecht, maar niet voor een groot aantal van degenen die voorraden, vrees voor mislukking te onderdrukken speculaties gehoord in de Tyler groep Barcelona. Anders de bankiers die de verstrakking van de hypotheek verergeren de eerste fase van de last, verminderen de verwachte omzet voor de korte termijn, remmen buitensporig stijgende prijzen van onroerend goed.

Bankiers erop gewezen dat tot 70% van de oorspronkelijke 3,3 miljoen hypotheken, nu Cadogan drie niveaus, maar de heetste speculatie 330-600 miljoen tussen onroerend goed, tot 70% loan-to-value ratio bleef. Zelfs als de maximale LTV aanscherping van niet-ingezetenen, maar de bank heeft altijd geweest over de buitenstaanders leningen meer conservatieve, de nieuwe Tyler groep Barcelona Hand en hamer maatregelen zijn niets nieuws, en niet gericht aan depressief eigenschap markt. Meer bezorgd ongeveer 6 miljoen kan worden bereikt na een hogere LTV katalytische markt speculatie sfeer.
Aan de andere kant, de nieuwe maatregelen tot uitbreiding van het toepassingsgebied van het speciale zegelrecht, juridische en niet-locals te kopen residentieel % zegelrecht, die ons helpen zal om speculatie, sluit niet uit vóór de aanvang van de wetgeving zal leiden tot het vangen van de laatste trein tij.

The Tyler Group , BARCELONA MONUMENTEN│Frienfeed
http://friendfeed.com/the-tyler-group-barcelona/4a277a56/tyler-group-barcelona-monumenten-waar-u-in

Waar u in Barcelona wandelen, zult u worden begroet door iets interessants. Heel vaak de beste vondsten zijn per ongeluk, maar als u wilt zien van de meest bekende monumenten moet u meer dan een lang weekend in Barcelona. Is Gaudí fantastische Pedrera huis monument die je rondlopen kunt, verbazen over de onmogelijk natuurkunde en organische ontwerpen met modernista invloeden. Ter gelegenheid van de ontdekking van Amerika, staat het monument van Colombus kolom trots aan Barcelona zeekant, wijst naar Amerika.

Er zijn een aantal gebouwen en monumenten met een meer moderne smaak in Barcelona. Torre Agbar, Barcelona’s antwoord op de augurk in Londen staat veelkleurige, een product van plezier ontwerpen en geïnspireerd door fonteinen water. Een andere toren, de Torre Collserola werd gebouwd voor het verzenden van overbrengingen voor de Olympische spelen in Barcelona en werd ontworpen door Norman Foster van Britse roem.

READ MORE AT: http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/15/barcelona-monumenten/

JOIN US: http://friendfeed.com/the-tyler-group-barcelona

BP bestuur hecht zijn goedkeuring aan rosneft deal, FUNNY OR DIE
FUNNY OR DIE

Moskou-BP's Raad van bestuur heeft goedgekeurd een aanbod van de Russische staat oliemaatschappij, Rosneft, om te kopen de meeste BP's activiteiten in Rusland voor contant geld en aandelen in Rosneft, Rusland's controle van de olie-industrie, verder te consolideren door een executive met kennis van het besluit zei.
Deze afbeelding vergroten
Sergej Karpukhin/Reuters
Een verkoop aan Rosneft zou BP vertrekken met een minderheidsbelang in een Russische oliemaatschappij. Een aankondiging kon maandag komen.
Gerelateerde
Rosneft gezegd dat Deal voor BP Russisch Venture (18 oktober 2012)
Voeg toe aan Portfolio
BP Plc
Ga naar uw portefeuille»
Onder de voorwaarden van de deal, BP in Rusland zou blijven maar — aanvankelijk ten minste — alleen als een minderheid investeerder in een olie-bedrijf bestuurd door de regering van President Vladimir V. Putin. Later, hoopt BP te gebruiken deze nieuwe strategische band met het Kremlin om vat op andere zaken.
BP had de bereid te leveren een deal voor enige tijd telegraphing en Rosneft ingediend formeel een aanbod op donderdag te kopen BP 50 procent van een joint venture TNK-BP hier genoemd.
De Bestuur vergunning toegestaan BP's chief executive, Robert W. Dudley, te onderhandelen over de definitieve voorwaarden voor BP de verkoop van haar Russische bedrijven binnen een bereik van aanvaardbare combinaties van contanten en aandelen, zei de uitvoerende macht met kennis van het besluit.
De bereiken waren 10 miljard dollar tot $14 miljard en 15 tot 20 procent van Rosneft van aandelen. BP is waarschijnlijk te ontvangen van ten minste een zetel in de Raad van bestuur.
Een formele aankondiging wordt zo spoedig maandag verwacht. BP's voorraad steeg van ongeveer 4 procent vorige week toen duidelijk werd dat een deal aanstaande was...

RELATED VIDEOS:

DAILYMOTION

MY VIDEO.DE