Derek Earl John
Profile

Derek Earl John

Author:Derek Earl John
Welcome to FC2!


Latest journals


Latest comments


Latest trackbacks


Monthly archive


Category


Search form


Display RSS link.


Link

add link


Friend request form

Want to be friends with this user.


BP bestuur hecht zijn goedkeuring aan rosneft deal, FUNNY OR DIE
FUNNY OR DIE

Moskou-BP's Raad van bestuur heeft goedgekeurd een aanbod van de Russische staat oliemaatschappij, Rosneft, om te kopen de meeste BP's activiteiten in Rusland voor contant geld en aandelen in Rosneft, Rusland's controle van de olie-industrie, verder te consolideren door een executive met kennis van het besluit zei.
Deze afbeelding vergroten
Sergej Karpukhin/Reuters
Een verkoop aan Rosneft zou BP vertrekken met een minderheidsbelang in een Russische oliemaatschappij. Een aankondiging kon maandag komen.
Gerelateerde
Rosneft gezegd dat Deal voor BP Russisch Venture (18 oktober 2012)
Voeg toe aan Portfolio
BP Plc
Ga naar uw portefeuille»
Onder de voorwaarden van de deal, BP in Rusland zou blijven maar — aanvankelijk ten minste — alleen als een minderheid investeerder in een olie-bedrijf bestuurd door de regering van President Vladimir V. Putin. Later, hoopt BP te gebruiken deze nieuwe strategische band met het Kremlin om vat op andere zaken.
BP had de bereid te leveren een deal voor enige tijd telegraphing en Rosneft ingediend formeel een aanbod op donderdag te kopen BP 50 procent van een joint venture TNK-BP hier genoemd.
De Bestuur vergunning toegestaan BP's chief executive, Robert W. Dudley, te onderhandelen over de definitieve voorwaarden voor BP de verkoop van haar Russische bedrijven binnen een bereik van aanvaardbare combinaties van contanten en aandelen, zei de uitvoerende macht met kennis van het besluit.
De bereiken waren 10 miljard dollar tot $14 miljard en 15 tot 20 procent van Rosneft van aandelen. BP is waarschijnlijk te ontvangen van ten minste een zetel in de Raad van bestuur.
Een formele aankondiging wordt zo spoedig maandag verwacht. BP's voorraad steeg van ongeveer 4 procent vorige week toen duidelijk werd dat een deal aanstaande was...

RELATED VIDEOS:

DAILYMOTION

MY VIDEO.DE

Comments

tolle Website Beiträge groß. Ich wird auch anregen, meine Freunde, deine Beiträge zu lesen.
[2012/11/01 21:56] URL | #- [ Edit ]


Democrats Spin Obamas Debunked Promise ... read more http://goo.gl/v8CR9L
[2014/03/17 13:57] URL | George Brooks #- [ Edit ]


Post a comment


Only the blog author may view the comment.


Trackbacks
Trackbacks URL
http://noygroup.blog.fc2.com/tb.php/20-9326a9c7
Use trackback on this entry.