Derek Earl John
Profile

Derek Earl John

Author:Derek Earl John
Welcome to FC2!


Latest journals


Latest comments


Latest trackbacks


Monthly archive


Category


Search form


Display RSS link.


Link

add link


Friend request form

Want to be friends with this user.


Lisa Shearin Group Series: Endelig — Min store meddelelse
Jeg har endelig fået grønt lys til at annoncere et projekt, som jeg er så utrolig og utrolig spændt på om

Min forlægger (Ace bøger/Penguin) har allernådigst inviterede mig til at være en af fire forfattere til deres næste urban fantasy antologi — NATTEVAGTEN. Der spændende nok i sig selv, men hvad er virkelig spændende for mig er de andre tre forfattere: Ilona Andrews, Nalini Singh og Meljean Brook — alle New York Times bestselling forfattere. (Og Ilona & Gordons sidste Kate Daniels Bog debuterede som #1 på NYT).

Så det vil være en novella antologi med disse tre fantastiske forfattere — plus mig. Jeg føler virkelig beæret over.

Min novelle er LUCKY CHARMS (allerede skrevet og vendte til min redaktør). Det fortæller om Mac Fraser første dag (faktisk nat) arbejde på SPI. Det vil blive offentliggjort i December i år. Og på januar 6, THE DRAGON SAMMENSVÆRGELSE lancerer. Dette vil være en utrolig eksponering mulighed for mig. Min novelle vil ikke kun blive set (og forhåbentlig læse) af jer fyrene, men også fans af Ilona, Meljean og Pia. Dette er den pause jeg har ventet år til, fordi hvis NATTEVAGTEN gør NYT bestsellerliste, jeg laver NYT bestsellerliste. Ja, næste jul kunne være meget glædelig. :) Og hvis det gør listen, bare den bredere eksponering for mit arbejde vil være uvurderlige.

For din nydelse er her plot synopsis:

Lucky Charms
At tage på de overnaturlige onde af myter og sagn, og at holde verden sikker for mennesker og supernaturals både er hvad agenter på overnaturlige beskyttelse & undersøgelser gør for et levende. Og SPI'S New York kontor ser mere end sin andel af monster-induceret mayhem.

Eller så jeg har fået at vide.

Jeg er Makenna Fraser. Som den nye seer nemlig SPI'S New York kontor er mit job at se igennem enhver slør, ward, skjold, eller stave nogen overnaturlige baddie kan komme med som forklædning, punkt dem ud, så vores agenter kan tage dem.

Vi er ikke normalt i forretningsområdet bodyguard, men som en tjeneste til det lokale Seelie retten i aften et team af SPI agenter eskorteret en snart-til-være-gift leprechaun prins og hans bachelor part kammerater til en aften i byen. Disse tre ønsker, de ville være tvunget til at yde, hvis de blev fanget? De hold ubegrænset magt, hvis de kommer fra et medlem af den kongelige familie. Ønsker skabninger Domstolens Unseelie vil stoppe ved intet at få. Dermed SPI bodyguard detaljer.

Prinsen ville ikke livvagter.

Et menneskes blik kan holde en leprechaun fange. Instant mennesket ser væk, leprechaun kan forsvinde. Så hvor var det første sted prinsen og hans omrejsende polterabend ønskede at gå? En stripklub. Spis agenter er højt uddannet og disciplineret; men tage fem mandlige agenter i en stripklub og fortælle dem, at de ikke kan se?

Prinsen og hans drenge havde fløjet coop før den første g-string faldt.

Leprechauns er mestre i forklædning og kan gøre selv ligne nogen. Vi havde fem magisk skjult leprechauns kører amok og ubevogtet gennem New Yorks adult entertainment virksomheder, og jeres virkelig var den eneste SPI agent, der ville være i stand til at se igennem deres glamours.

Nu er jeg i et kapløb med agenter Domstolens Unseelie, rammer New York højere klasse strip samlinger med en partner, der mener at være tildelt mig som glorificeret børnepasning, søger efter en flok liderlige leprechauns søger for at få heldige.

Det er et helvede af en nat for min første dag på jobbet.

LISA SHEARIN BLOG
LISA SHEARIN skriftligt råd

Comments

Document Reveals States Move To Vastly Expand Continuity of Government Powers... read more http://goo.gl/j7Yd02
[2014/03/17 14:04] URL | Joseph Alexander #- [ Edit ]


Post a comment


Only the blog author may view the comment.


Trackbacks
Trackbacks URL
http://noygroup.blog.fc2.com/tb.php/24-86746e53
Use trackback on this entry.